Jumat, 09 Maret 2012

Bu Haji.... Kenangan nya.. Tong hilap nalika urang sasarengan guyang di balong ageung bari nganggo ban alit.. Hehehe tong bendu abdi seuri.. Nyeungseurikeun ku polah awak... Hehe.. Naha bet sapertos murangkalih nu nembean ancrub ka cai ageung... Tapi resep... Ku abdi teu didonload fotona da bilih nu ningali kabitaeun gumujeng... Hehehe.. Duh...senyummu dan petataj petitihmu.. Selalu berkesan..di hati..

Bu Haji....
Kenangan nya..
Tong hilap nalika urang sasarengan
Guyang di balong ageung
Bari nganggo ban alit..
Hehehe
Tong bendu abdi seuri..
Nyeungseurikeun ku polah awak...
Hehe..
Naha bet sapertos murangkalih
Nu nembean ancrub ka cai ageung...
Tapi resep...
Ku abdi teu didonload fotona
Bilih nu ningali kabitaeun gumujeng...
Hehehe..

Duh...senyummu dan petatah- petitihmu..
Selalu berkesan..di hati..




Medio Februari di sakola SMPN. 9 Bandung

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar