Selasa, 24 Desember 2013

pEUTING NU SIMPE Ku Dess Sagitarina

Wening galindengna peuting ,
Antare anteng mepende,
Nu ngotretkeun simpe na sagara peuting,

Linduk anu kapigandrung,
Nyingraykeun rangrang kamelang,
Muka rasa patarema ,
Antara jiwa jeung raga.
Taya geusan pamuntangan ,
Mungguh Alloh nu kagungan
.

******dess******

211213

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar